Nu beschikbaar

'S werelds meest hygiënische waterdispenser met hoge capaciteit voor de horeca

Nieuwe P2 Firewall Bar Classe Series

Purezza intro image
Purezza premium duurzame wateroplossingen hebben een positieve impact op uw winst

Purezza verandert de manier waarop restaurants, cafés en hotels zaken doen. Purezza, het moderne alternatief voor voorverpakt gebotteld water, is toonaangevend in het aanbieden van kosteneffectieve, duurzame en hoogwaardige wateroplossingen voor horecagelegenheden wereldwijd.

Purezza is actief in Europa, de VS en Australië en via ons Waterlogic-distributienetwerk dat zich uitstrekt over meer dan zestig markten wereldwijd waaronder Europa, Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten kunnen we onze producten leveren en onderhouden op al onze indirecte markten.

Het Purezza-aanbod kan worden afgestemd op uw zakelijke behoeften, met systeemformaten die geschikt zijn voor elke vereiste ruimte en afgiftepunt. Krachtige ingebouwde TableTop of UnderCounter-opties zijn beschikbaar en om ervoor te zorgen dat uw systeem met maximale efficiëntie functioneert, en ons serviceteam staat voor u klaar om onderhoud en support te bieden.

Meer informatie

Waarom uw locatie Purezza nodig heeft

Bespaar geld en tijd dankzij Purezza

Meer informatie

Zie wat onze klanten zeggen

Referenties

‘De overgang naar lokaal getapt water was voor ons een natuurlijke stap in ons streven naar een positieve ecologische voetafdruk.‘

Robert Menzer
Picnic Radisson
Blu Hotel Uppsala
Sweden

‘Onze klanten hebben een betere manier gekozen om stilstaand en sparkling water te serveren. Met hun hulp maken we stappen om de duurzaamheid binnen de horeca te verbeteren.‘

Wes
Elnecot
United Kingdom