Het Purezza voordeel

Belangrijkste voordelen van Purezza

Het Purezza-aanbod biedt tal van voordelen voor elke zaak. Ongeacht de omvang van de activiteiten of het bedrijfsmodel zal Purezza altijd een meerwaarde bieden.

Betere marges

Bespaar geld en tijd dankzij Purezza!

Kostenbesparingen

De kosten voor lokaal water zijn bijna nihil terwijl de kosten voor voorverpakt gebotteld sparkling en stil water, daarentegen, relatief hoog zijn. Bovendien wordt voorverpakt water per stuk betaald terwijl de Purezza-systemen een vaste prijs hebben ongeacht het aantal getapte flessen.

Creatieve mogelijkheden

Dankzij de lage kosten voor elke afgifte is Purezza een zeer veelzijdig aanbod. Het kan worden gebruikt voor een eindeloze reeks fruitwaters door fruitsiropen, vruchtensappen, echt fruit en verse ingrediënten, mixers, ijstheesiropen enzovoort toe te voegen. De veelzijdigheid van Purezza verhoogt de inkomstenmogelijkheden, zelfs voor kleine horecazaken die geen grote gebruikers zijn van sparkling water.

Flexibel aanbod per locatie

U kunt Purezza-water serveren en afrekenen ‘per fles’, ‘per persoon’ of ‘per tafel’ of u kunt het als premium aanbod opnemen binnen een vergaderarrangement.

Milieuvriendelijk

Geen transport en opslag van gebottled water en minder plastic en afval dankzij Purezza. Als ondernemer hoeft u niet meer naar de glasbak voor uw voorverpakte waterfles.

Ruimtebesparend en eenvoudig te bedienen

Met Purezza gaat kostbare opslagruimte niet meer verloren aan voorverpakt gebotteld water. De Purezza-flessen zijn herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Vers getapt en makkelijk

Purezza wordt direct vers getapt op de locatie. Het water is altijd vers, in tegenstelling tot gebotteld water dat in sommige gevallen wel twee jaar kan worden opgeslagen alvorens het geserveerd wordt. Purezza biedt een oneindige voorraad vers, sparkling of gekoeld water. Het raakt nooit op. U hoeft dan ook geen flessen meer te bestellen en u bent ook niet meer afhankelijk van leveranciers voor bestellingen.

Veelzijdig

Bij de Purezza-oplossing draait het niet enkel om water! Combineer met siropen, vers fruit en kruiden om huisgemaakte frisdranken, mocktails, cocktails, ijsthee en detox water te maken.

Exclusief voor de horeca

Purezza is enkel beschikbaar als vers getapt water in restaurants, cafés, hotels en andere horecalocaties. Het kan niet worden gekocht als een voorverpakt retailaanbod, waardoor het exclusiever is dan gebotteld water, dat beschikbaar is in elke supermarkt of winkel retail outlet.

Het Purezza wereldwijde netwerk

Purezza is beschikbaar in dertien landen in Australië, Europa en de Verenigde Staten en blijft groeien. Naast onze directe markten strekt het Waterlogic-distributienetwerk zich uit over meer dan veertig markten wereldwijd waaronder Azië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Zo kunnen we oplossingen leveren en managen in meer dan zestig landen wereldwijd alsook uitgebreide field service support bieden aan al onze klanten.

Meer informatie